dimecres, 10 de novembre del 2010

Membres de la PAM estan en les llistes per Pacma per les eleccions Catalanes 28 novembre 2010

Candidaturas

Daniel, Adam, Manel, Mima, Ivan i altres simpatizants de la PAM com la Lluisa, l'Helena, etc. formen part de les llistes electorals  . . . gràcies a tots i totes.  Si voleu més informació, podeu enllaçar amb la pàgina de Pacma:  http://www.pacma.es/



El PACMA-Partit Animalista es presenta a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28N a les quatre províncies catalanes. A Barcelona, la candidata número 1 és Aïda Gascón; a Girona, Deborah Parris; a Lleida, Estefanía Bori i a Tarragona, Dora Casado. Quatre persones que defensen els drets dels animals, no només en l’àmbit polític, sinó cada dia, a través de les seves vides.





Aida Gascón Bosch (Barcelona, 1984) és candidata a diputada del Parlament de Catalunya per PACMA per Barcelona. Llicenciada en Belles Arts, és militant del PACMA des de el 2005, vegana i membre de diverses associacions i fòrums animalistes. Actualment és directora de Animanaturalis a Espanya i delegada del PACMA a Catalunya. Ha participat en debats televisius, i organitzat nombroses campanyes i manifestacions contra la tortura animal. Va ser fedatària de la iniciativa popular “PROU”, que va tenir com a resultat la prohibició de la tauromàquia a Catalunya.







Deborah Parris Littler (Nicosia, Xipre, 1954) és candidata a diputada del Parlament de Catalunya per PACMA per Girona. Professora d’anglès durant molts anys, ara treballa com auxiliar de veterinària en una Clínica on hi ha un programa innovador d’adopcions. És afiliada al PACMA des del 2003, delegada a Girona i membre, entre altres, de la Plataforma Animalista de Manlleu on viu i treballa. Col•labora activament en la campanya CER (Captura, Esterilització, Retorn) que la PAM ha instigat amb l’ajuntament i és la responsable del colomar municipal. Va ser membre de la Comissió Promotora de la recent ILP per l’abolició de les corrides de toros a Catalunya.







Estefania Bori Roman (Lleida, 1975) és candidata a diputada al Parlament de Catalunya per PACMA per Lleida. Administrativa i responsable de RRHH, és militant de PACMA des de maig de 2009 i delegada a Lleida. Gran amant dels animals, sempre ha col·laborat amb diverses causes, amb protectores i gosseres. Actualment està estudiant el grau de Nutrició humana i Dietètica amb la finalitat de demostrar i conscienciar que el consum de carn i tot tipus d’aliments d’origen animal, és abusiu, innecessari i no és saludable pel nostre organisme.







Dora Casado Alegria és candidata a diputada al Parlament de Catalunya per PACMA per Tarragona. Treballa al Departament de Recursos Humans de la Sanitat Pública a Catalunya. Al 1998 va començar la seva activitat en defensa dels animals, sent voluntària i membre de la Junta del Refugi d’Animals de L’Aldea durant dos anys. Al 2001 va cofundar l’actual protectora d’animals a Tortosa Arca i va ser presidenta durant dos anys. Des de 2004 és membre actiu del PACMA, i candidata al senat per Tarragona aquest any. Delegada del PACMA a les Terres del Ebre des de 2005, portaveu i membre de l’equip que va participar en la campanya contra els correbous durant més de tres anys. Al 2008 va formar part de la Junta Directiva. Al 2006 va cofundar la protectora d’animals Progat Tortosa, associació que en l’actualitat presideix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada