dimecres, 5 de maig del 2010

INVITACIÓ al concert d'OJOS DE BRUJO el 16 de maig de 2010

Benvolguts Amics,

Us volem trametre la invitació que els nostres amics francesos de la FLAC (FÉDÉRATION DES LUTTES POUR L’ABOLITION DES CORRIDAS) ens han fet arribar:

Labarthe sur Lèze le 15 avril 2010
Benvolguts amics

La lluita contre les corrides està evolucionant, les manifestacions són posades a la picota pel lobby taurí, amb el suport dels batlles i prefectes. És ara o mai de fer nous esforços per a noves accions. que sorprendran els "aficionados" i que donaran una real imatge als antitaurins tot i creant una escletxa al bastió de la tauromàquia.
A Barcelona, coratjosa capital de Catalunya, on la lluita a favor o en contra la corrida és al màxim, la FLAC organitza un important esdeveniment que reunirà els abolicionistes de tots els països del món. Hem contactat coneguts cantants i grups musicals, hi haurà el cèlebre OJOS DE BRUJO, famós a l'estat francès i arreu pels seus concerts flamenc-jazz. Tots els amics dels animals són invitats gratuïtament (invitació personalitzada junta) a assistir a la nit concert, a la sala BIKINI de Barcelona el diumenge 16 de Maig de 20 a 23h.
Comptem amb la vostra presència per donar a aquesta festa hispano-franco-catalano-portuguesa sota el títol 'Balla amb els toros" el relleu que es mereix. Invitarem personalitats catalanes reconegudes per la seva oposició a la corrida. Escriptors famosos, artistes, científics, una llarga llista no exhaustiva que posarem al web. Tots han redactat articles magnífics contra la barbàrie i per a l'abolició definitiva del maltractament dels l'animal dins les places dels toros ells podran ajudar-nos a acabar-ne i serà una oportunitat i un privilegi trobar-los en el marc d'aquest festival, únic, ja que mai hi ha hagut cap intercanvi de l'estil a nivell dels 3 estats europeus on la tauromàquia castiga encara.

Sou invitats a la vetllada d'HOMENATGE ALS ABOLICIONISTES el 16 de maig de 2010, festa sense fer vessar la sang que passara als annals de la Història de la nostra lluita per a abolir la tortura com a espectacle
Tot i esperant tenir el plaer de passar aquesta vetllada plegats, cordialment

Isabel Marcoux
Presidenta de la FLAC

Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb la Debby Parris fent servir la seva adreça electrònica deborah.parris.littler@gmail.com.

Una forta abraçada i el desig de retrobar-nos tots allà i que aquesta sigui la festa que faci de preludi a l'abolició de les corrides a Catalunya.

Coordinació PAM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada