dijous, 26 de novembre del 2009

Setmana del 23 al 29 de Novembre

Gats
La Paulina i la Debby varen "caçar" un gat dimecres a la nit de la colònia de l'hospital i avui la veterinària de la Clínica de Vetxarxa de Manlleu el visitarà. El procés consisteix a mirar si és femella o mascle, analitzar una gota de sang per assegurar-nos que no tingui cap malaltia greu, netejar les orelles, desparasitar-lo i procedir a esterilitzar-lo. Se li practica un tallet en una orella per detectar a simple vista si és un gat ja operat quan es torni al carrer en el cas que es tornés a capturar.
Sembla que resten 5 gats per esterilitzar: un mascle siamès, un de blanc/tigrat jove, una de blanca tigrada adulta, un "romà" i un altre "romà" pelut! Aquests últims ens estan costant moltíssim, en part perquè són murris i en part perquè hi ha uns 20 ja operats que hem d'evitar que entrin a les gàbies trampa.
ILP Prou
Demà divendres, la Debby i en Manel aniràn al col.legi d'advocats de Barcelona per presenciar una taula rodona sobre la ILP "Prou". La ILP està en el procès immediat abans de la votació final.
Coloms
Hem sabut que uns tècnics de la Diputació aviat vindran a visitar el colomar de Manlleu. En Joan Piella tècnic substitut de Salut pública de l'Ajuntament de Manlleu, ens ha demanat una llista dels canvis que faríem si tornéssim a fer el colomar.

Com que som nous gestionant aquest bloc, si-us-plau, us convidem a explicar-nos i ajudar-nos com treure'n més profit.
Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada