dimecres, 2 de desembre del 2009

Setmana del 30 de nov al 6 de des 2009

Hola amics i amigues!

Bé, hem pogut fer esterilitzar una altra gata (una que era molt i molt difícil d'atrapar). Hem arreglat el racó de l'aparcament del tanatori (el racó al costat d'una caseta de transformador pel que no esteu al corrent). L'ajuntament ens va instal·lar una porta reixada i una menjadora metàl·lica i nosaltres hem instal·lat uns esglaons de travesses de tren. Ha set aquí que hem pogut "caçar" la gata blanca i grisa. Ara en falten pocs i creiem que els que en falten són mascles.

Com a resultat d'haver anat al III Congrés sobre els drets dels animals, hem adjuntat un resum molt breu de les opinions dels 5 representants dels partits polítics del Parlament de Catalunya. Aquesta sessió va ser una mica com un assaig del que passarà d'aquí a quinze dies quan decideixen al Parlament si seguir amb el procés de l'ILP o rebutjar-lo sense debat com han demanat els partits Socialistes, PP i Ciutadans. Confiem que l'ILP passarà aquest "prova" i que passarà al següent pas, que consisteix en la compareixença d'experts de cada banda que donaran arguments davant de la Comissió de Medi Ambient. Tenim una sèrie de persones molt ben preparades per defensar l'abolició de les corrides de toros a Catalunya.

Bé, per últim, hi ha un cadell de gosset molt maco i trempat en adopció a la Clínica Vet. de Manlleu; s'assembla a en Mitjons (el gos de l'Ivan) quan era un minyonet. Podeu mirar la seva foto si entreu a la web de Vetxarxa.com Es diu "Indi".

4 comentaris:

  1. Hola!!

    Els videojocs no sempre han de respondre a conotacions negatives ! Aquest link us podria interessar, és d'una pàgina web de videojocs alternatiu per adults amb un alt contingut crític i educatiu.

    http://www.molleindustria.org/en/home

    Esperem que els disfruteu !

    Ingrid i meia.

    ResponElimina
  2. Hola Meia, Hola Íngrid! Que bé saber que sota l'anònim hi ha alguna identitat. Estic molt content de rebre notícies vostres. Demà amb més calma em miro l'enllaç que heu enviat.
    Una forta abraçada.
    Ivanot

    ResponElimina
  3. Debby, he buscat a Vetxarxa l'Indi i no l'he trobat: ha estat adoptat? Potser no ha estat donat d'alta? Si pots, fes-me arribar una foto i la penjarem nosaltres també. En Mitjons, per qui no el conegui, que sàpiga que és el gosset que trobareu just allà on s'acaba la pàgina si tireu avall, avall.
    Salut a tothom i visca Catalunya lliure! (feu memòria dels referèndums del dia 13 de desembre i de què es pot votar anticipadament (joieria K2 a Manlleu, per exemple) si aquest dia compteu que sereu fora. Voteu en llibertat el que volgueu, però voteu!
    Ivanot

    ResponElimina
  4. Molt maco el blog! S'està posant molt interessant el discurs dels Peperos, com poden dir SI A LA VIDA en quant a l'abort i es tracta d'un fetus i NO A LA VIDA quan es tracta de matar i torturar a la plaça?? Hi ha dos tipus de vida?? La humana té un valor desmesurat fins i tot quan no ha nascut i la vida animal no en té cap, ni que vulguis fer-ne festa del seu patiment?? És gran la contradicció i diu molt de qui aplica aquesta mena de filosofia antropocentrista malaltís!!

    ResponElimina