dimarts, 24 de novembre del 2009

Carta setmanal

23 al 29 novembre 2009
Aquesta setmana hem fet reparar 4 de les 5 gàbies trampa que tenim per atrapar els gats de carrer. Per tant els gats de la colónia de l'hospital poden estar tranquils aquesta setmana! Ja hem esterilitzat més de 20 durant els mesos de setembre i octubre i ara tan sols falten 5 ò 6 dels més llestos que no volen entrar en les gàbies! Ja fa anys que tenim aquestes gàbies i feia molta ràbia quan es disparaven abans d'hora o no tancaven bé i els gats s'escapaven. La "Nucs" (Cristina Abey), que porta el seu pròpi taller de fusteria, és la socia de la PAM que ha arreglat les gàbies.

En una propera carta us explicarem amb més detalls aquesta campanya de la colònia de gats de l'hospital, pagada per l'ajuntament de Manlleu; ara per ara volem engegar aquest blog perquè és important estar en contacte i no sé perquè no hem pensat abans en aquest sistema. El tema de la pàgina web ens supera en coneixements tecnològics i fa pena que no la tenim actualitzada, quan en realitat estem treballant constantment pels animals. També us posarem al dia de l'ILP sobre l'abolició de les corrides de toros a Catalunya; està en un punt important dins del procés Parlementari.

Si mireu un programa de Tele 5 (diumenge, 22.11.09), el G20, crec que es diu, veureur en Manel Macià (President del PACMA) fent comentaris a la recent denúncia que s'ha posat contra l'us de fures en la caça de conills per part de Jesulín d'Ubrique, matador de toros.

3 comentaris:

  1. Hola a tots. Proposo que es comentin situacions quotidianes d'articles que surten publicats a la premsa comarcal i local sobre animals. Per exemple, l'ultim cas dels 20 Euros que han de pagar els vigatans que tenen gos.

    ResponElimina
  2. Bé, una visió és que una taxa significaria més control que cara a erradicar abandonaments i gossos "sense papers" (pobrets!!) aniría bé.

    ResponElimina
  3. Visc a Vic. Us sabria greu fer-ne cinc-cèntims de la notícia?
    Moltes gràcies.

    ResponElimina